Vand og varme

Vand

Slidte vandrør og andre vandinstallationer kan ende i omfattende skader, hvis de går i stykker. Derfor er korrekte og stærke installationer ekstremt vigtige, og dem kan vi sørge for. Om det er i forbindelse med renovering af køkkenet eller en akut opgave ved et sprunget vandrør, så rykker vi hurtigt ud og løser opgaven effektivt og professionelt.​

​Er vandhanen utæt eller løber toilettet? så tag fat i os så kommer vi og løser det.

Varme

Driller gulvvarmen eller er radiatoren kold? vi kan hjælpe dig med alle opgaver indenfor varme både naturgas, fjernvarme, varmepumpe og jordvarme så kan vi hjælpe dig.

 

Fokus på kvalitet og service

Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service, når vi er gået i gang. Vi følger enhver opgave 100% til dørs, og vi går meget op i at overholde alle aftaler – fra pris til deadline.

Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du også regne med, at arbejdet bliver udført af kompetente medarbejdere. Vi gør alt for at sørge for, at du får en god oplevelse.

Kontakt os

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

(+45) 86 98 64 22
post@foldbyvvs.dk