Om os

Erfaren VVS-installatør med VE-godkendelse og A-certifikat til gas. 

Vi har over 25 års erfaring i at levere vvs-arbejde til såvel private husejere som erhvervsvirksomheder og boligforeninger.

Det er vores unikke opgave at imødekomme jeres ønsker og forventninger til arbejdet – og vi går derfor aldrig på kompromis med materialer eller udstyr.

Vores historie

Foldby VVS er en familieejet virksomhed, som nu er 2. generation. I 1995 overtog Tonni E. Jensen firmaet fra hans daværende mester Jens Horn. Siden har Tonni og hans hustru Jette varetaget firmaet i bedste stil og allerede efter ganske kort tid ansatte de deres søn Frantz.

I  2016 valgte Tonni og Jette at overlade roret til Frantz, som har opdateret firmaet med digitalisering og udvidelse af kompetencerne. Idag er firmaet præget af en god og solid håndværksmæssig stolthed med stor viden indenfor det både traditionelle vvs-arbejde men også nyere teknikker og produkter som vandbehandling, douche-toiletter etc.

Hvem er vi?

Vi består af vvs-installatør Frantz E. Jensen, som ejer firmaet. Sammen med vores 4 montører, 2 arbejdsmænd og 1 vvs-lærling bliver opgaverne professionelt løst med stor fokus på at kunden bliver tilfreds med resultatet uanset om det er en lille eller stor opgave.

Når du ringer til os vil du typisk få Merethe i røret, som passer telefonen og alt det administrative.

 

 

 

Kontakt os

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

(+45) 86 98 64 22
post@foldbyvvs.dk